Politeknik Tuanku Sultanah Bahiyah (PTSB) sentiasa berusaha sedaya upaya untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik melalui penyaluran maklumat laman web yang tepat dan terkini. Walaubagaimanapun, maklumat yang didapati di laman ini boleh diubah, disunting atau ditarik semula dari semasa ke semasa dan PTSB tidak bertanggungjawab terhadap sebarang liabiliti berkenaan ketepatan maklumat yang dipaparkan. PTSB berhak membuat sebarang perubahan tanpa sebarang notis.

Sesetengah maklumat adalah pautan dari pihak ketiga dan PTSB tidak akan bertanggungjawab terhadap ketepatan atau sebarang perkara lain yang berkait dengan pautan-pautan berkenaan. Maklumat untuk dimuat turun adalah dijamin bebas dari sebarang virus. PTSB tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan yang berlaku akibat jangkitan sebarang virus disebabkan oleh aktiviti muat turun maklumat dari laman ini.

Adalah dimaklumkan bahawa laman web ini turut menyediakan fungsi bantuan terjemahan secara automatik untuk kemudahan pelawat. Walau bagaimanapun, PTSB tidak akan bertanggungjawab sekiranya terdapat sebarang bentuk salah faham maklumat yang terhasil daripada fungsi automatik tersebut.